Salut colegi! Redeschidem proiectul IMAWO Academy (ce am facut Live în Timișoara în 2019) dar de data asta mergem full online şi sunteți bineveniți toți cei interesați, indiferent de locaţie!

Cariere în IT: la început de carieră în IT, reconversie profesională în IT, mentoring, training, evoluție şi perfecționare în IT. Dar nu numai! Vorbim despre recrutare, despre psihologia interviurilor, lucruri din spatele cortinei sau pe scurt despre cum să ai succes! Vorbim despre locuri de muncă dar vorbim şi despre antreprenoriat şi freelancing!

Vestea extraordinară este că îi avem din nou lângă noi pe toți mentorii din Timișoara care au fost atunci în linia 1 plus alții colegi mentori care intră acum in proiect.

De data asta vom merge cu viziunea noastră, cu ce am făcut noi atunci la Timisoara, într-un proiect național. Este un proiect bazat pe networking (fără implicații financiare) şi este deschis oricui fără costuri de participare.

Pe toți cei interesați (curioşi, juniori, seniori, mentori, specialişti) din IT sau din afara IT, vă aşteptăm! Va mulțumim tuturor!

Serverul nostru de Discord:
https://discord.gg/kt4j9KjG5K

Pagina noastră de Facebook:
https://www.facebook.com/imawo.academy

Grupul nostru pe Facebook:
https://www.facebook.com/groups/imawo.academy

Suntem aici pentru dvs.

Indiferent ca este vorba de un sistem informatic, o singura aplicatie specializata sau un modul pentru telefoanele mobile, un website de prezentare, un magazin online sau un blog personal

Contactati-ne