Descrierea proiectului

Website de prezentare cu subsistem de Blog

Website-ul oficial Cristiana Cornea, dezvoltat de IMAWO.

Cristiana Cornea

Iubitoare de cuvinte și povești, ultrabook-ul și agenda sunt extensiile mele oriunde m-aș afla. Mă inspiră oamenii cu care lucrez, locurile pe care le vizitez, tot ceea ce citesc, scroll-ul pe Instagram și Pinterest, dar corelate întotdeauna cu un research riguros.

Dacă ai ajuns aici, cel mai probabil ai nevoie de o strategie eficientă pentru Social Media

de un plan editorial bine pus la punct pentru brand-ul tău sau poate vrei, pentru moment, să înțelegi cum funcționează digitalul. Pentru oricare dintre cele de mai sus, ești mai mult decât binevenit!

Ai un proiect despre care vrei să vorbim?

Ce am făcut înainte să devin freelancer și curajos antreprenor?

Social Media Specialist
Content Creator
Am performat în Social Media
0
ani în presă
0
ani în agenții de digital
0
ani de voluntariat
0
clienți din industrii diferite

De ce să lucrezi cu mine?

Rapiditate & Flexibilitate

Mă adaptez rapid nevoilor clienților mei, pot să trec ușor de la un registru la altul, prin prisma experienței acumulate în agențiile de digital și prin paleta largă de industrii în care am activat.

Eficiență & Simplitate

Urmăresc constant să automatizez procese și să găsesc cele mai simple direcții care ne pot aduce îndeplinirea obiectivelor. Nu îmi place să complic lucrurile, sunt adepta singletasking-ului și a clarității.

Mix-ul potrivit între creativitate și eficiență

Construiesc povești și strategii care sună frumos, dar care rezolvă tensiunile business-ului. Mă intereseaza estetica, dar și eficiența. Mixez cifrele cu partea de storytelling.

Răbdare & Comunicare

Țin foarte mult la spiritul de echipă. Nu sunt doar un simplu furnizor de servicii, ci un partener de cursă lungă, iar o astfel de relație se construiește pe un fundament puternic de răbdare și comunicare.

Galeria de imagini

Website de prezentare cu subsistem de Blog