Descrierea proiectului

Crearea ofertelor

Aplicatia noastra permite crearea ofertelor, completarea datelor generale ale ofertei, adaugarea si modificarea produselor pe oferta, stergerea produselor de pe oferta si reorganizarea prin drag & drop a ordinii produselor de pe oferta in cadrul aceleasi categorii.

Clonarea ofertelor

Aplicatia permite clonarea ofertelor: pornind de la o oferta deja existenta se poate crea o oferta noua care importa automat o parte sau chiar toate produsele de pe oferta initiala. Ulterior se pot sterge produse de pe noua oferta, adauga produse noi precum si modifica toate cantitatile si valorile.

Generarea raportului final de Oferta

Dupa salvarea ofertei, aplicatia va ofera posibilitatea sa generati automat un raport in format PDF (pe care il puteti lista sau trimite ulterior pe email clientilor dumneavoastra) precum si sa salvati raportul de oferta cu o noua denumire specificata de dumneavoastra.

Functionalitati

Cum ar fi să încercați ceva nou și diferit? E vorba de o aplicație gândita special pentru crearea de Oferte (pentru clienții voștri). Intuitivă si ușor de folosit, vă permite crearea și evidența centralizată a tuturor ofertelor!

Crearea si administrarea ofertelor
Generarea raportului de oferta in format .PDF
Evidenta centralizata a ofertelor
Clonarea ofertelor
0
click install
0
click run
0
costs
0
configuration

Detalii despre proiect

IMAWO pune la dispoziția dumneavoastră a tuturor, gratuit, fără niciun fel de restricții, versiunea DEMO cu facilități complete a aplicației noastre pentru Oferte.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe Microsoft Store în versiune completă, pregătită pentru a rula în producție în cadrul companiei dumneavoastră:
https://www.microsoft.com/ro-ro/p/imawo-business-suite/9n5v3v22xn09

Datele de autentificare pe baza de date de test:

>>utilizator:
imawoinc_demo
>> parola:
d3m0us3r
(acolo dupa litera “m” este un Zero în “d3m0us3r”)

  • Usor de instalat, aplicatia se instaleaza cu un singur click, intr-un mediu securizat, de pe store-ul oficial al Microsoft
  • Intuitiv si usor de utilizat, aplicatia va ghideaza pe tot parcursul generarii unei oferte
  • Sigura, foloseste un server de baze de date recunoscut pentru viteza, stabilitate si securitatea datelor (MariaDB / Oracle mySQL).

Galeria de imagini

IMAWO Business Suite