Sunați-ne

Suntem aici pentru dvs. indiferent că este vorba de un sistem informatic, o singură aplicatie specializată sau un modul pentru telefoanele mobile, un website de prezentare, un magazin online sau un blog personal.

Trimiteți-ne un email

Noi va ducem afacerea la nivelul urmator prin eficientizarea intregului flux de business. Solutii unice, adaptate unui mediu de afaceri dinamic. Va asteptam la o prima discutie pentru a analiza proiectul de care aveti nevoie.

Soluții informatice pentru afaceri

Software dezvoltat la cerere, aplicatii pentru mobile, website-uri profesionale si magazine online, migrarea afacerii dvs. pe Cloud si consultanta IT de specialitate. Oferim tuturor clienților noștri servicii gratuite de analiză pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltarea unui sistem informatic sau doar a unui modul software care să răspundă unei cerințe de afaceri.

De ce noi?

Noi va ducem afacerea la nivelul urmator prin eficientizarea intregului flux de business

De la aplicatii mici pana la sisteme informatice complexe, pentru orice nevoie de informatizare a afacerii dvs, IMAWO poate construi o aplicatie informatica proiectata sa faca exact ceea ce va doriti. Indiferent ca este vorba de un sistem informatic, o singura aplicatie specializata sau un modul pentru telefoanele mobile, un website de prezentare, un magazin online sau un blog personal.

Informatizarea afacerii dvs.

Suntem partenerul dvs. de încredere pentru informatizarea afacerii pe care o detineti. Vă oferim tot ce aveti nevoie pentru noua eră în care totul se petrece în mediul online!

Beneficiile solutiilor noastre

Informatizarea unui business nu este doar despre procesul tehnic tehnic și costisitor, ci despre creativitate și resursele potrivite pentru fiecare proiect.

Analiza si consultanta

Solutii unice, adaptate unui mediu de afaceri dinamic.
Va asteptam la o prima discutie pentru a analiza proiectul de care aveti nevoie. Prima sedinta de analiza este gratuita!

Lăsați-ne

UN MESAJ

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.