Solutii complexe si complete

Aplicatii software pentru afaceri dezvoltate la cerere, aplicatii mobile pentru Android, website-uri profesionale, servicii de promovare pe social media si consultanta IT de specialitate

Software pentru afaceri

Aplicații software personalizate, dezvoltate la cerere pentru specificul afacerii dumneavoastra. Aveti nevoie de o aplicatie software? Noi o construim!

Aplicatii pentru Android

Aveti nevoie de aplicatii care sa ruleze pe Android? Noi putem sa legam telefonul dumneavoastra mobil de sistemul informatic pe care il folositi!

Website-uri profesionale

Website-uri profesionale pentru prezentarea afacerii dumneavoastra cu design vizual ultra-modern si scalabilitate perfecta pe PC / laptop si smartphone.

Consultanta Social Media

Servicii profesionale de consultanta pentru crearea si mentenanta paginilor de business pe Facebook / Instagram si LinkedIn.

Consultanta IT Software

Consultanta IT de specialitate. Instalare si configurare software. Backup. Configurare conturi de Cloud.

Consultanta IT Hardware

Consultanta pentru achizitia de echipamente de tehnica de calcul (statii de lucru, servere, echipamente de infrastructura).

De ce noi

Noi punem clientul in centrul afacerii noastre

Orientare catre client

Suntem o companie orientată spre client și spre rezolvarea rapidă și eficientă a cerințelor de business ale acestuia. Împreună vom analiza ce aveți dumneavoastră nevoie și de ce soluții software aveți nevoie.

Analiza gratuita a cerintelor

Oferim tuturor clienților noștri servicii gratuite de analiză pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltarea unui sistem informatic integrat personalizat sau doar a unui modul software personalizat.

Servicii complete

Suntem partenerul dumneavoastra pentru tot ce inseamna informatizarea unei afaceri. Va oferim aplicatii software, solutii informatice complete si consultanta IT de specialitate pentru afacerea dumneavoastra.

Tehnologii informatice moderne

Folosim tehnologii software de referinta in industrie: limbaje de programare, framework-uri, medii de dezvoltare si toate aplicatiile noastre sunt dezvoltate pe fundamentul unor concepte moderne de design grafic si de interactiune cu utilizatorul.

Servicii de calitate

Pe scurt, suntem buni in ceea ce facem. Suntem dedicati fiecarui proiect, avem solutiile potrivite pentru orice problema si ne facem clientii fericiti.

Profesionalism

Profesionalismul, viziunea pentru solutiile optime si calitatea serviciilor oferite de catre noi sunt sustinute atat prin calificarea echipei cat si prin dezvoltarea noastra continua.

``The time is always right to do what is right!``

Proiectele noastre

Cele mai noi proiecte la care am lucrat

Aveti un proiect despre care doriti sa stam de vorba?

Unul din consultantii nostri este intotdeauna pregatit pentru a prelua solicitarea dumneavoastra.
CONTACTATI-NEPORTOFOLIU COMPLET