Software

PENTRU AFACERI

Suntem partenerul dvs. de încredere pentru informatizarea afacerii pe care o dedineti. Va oferim aplicatii software personalizate, solutii de migrare in Cloud, website-uri profesionale de prezentare, lading page-uri, magazine si shop-uri online, sisteme de blog personal si consultanta IT de specialitate:
hardware si software.

STUDII DE CAZ

Afacerea dvs. in Cloud

Aplicatii informatice pentru afaceri cu baze de date securizate pe Cloud. accesibile oricand, de oriunde!

Afacerea dvs. in Cloud inseamna siguranta datelor, accesul acestora din orice locatie si de pe orice dispozitiv,. Viteza, spatiu, timp: sunt cuvintele care ne reprezinta afacerea. Avand in vedere aceasta misiune de a oferi valoare prin implementarea solutiilor software dezvoltate de IMAWO, ne angajam sa va oferim intreg suportul nostru pentru migrarea afacerii dvs. in Cloud.

Programati o sedinta de analiza

Afacerea dvs. pe Mobile

Noi putem sa legam telefonul dvs. mobil de sistemul informatic pe care il folositi.

Aveti deja un sistem informatic dar nu aveti module pentru smartphone si tablete? Noi putem sa legam telefonul dvs. mobil de sistemul informatic pe care il folositi. Sau poate doriti o aplicatie specializata pentru afacerea dvs., care sa ruleze pe terminalele mobile. Orice proiect aveti in gand, noi il putem concretiza. Va asteptam la o prima discutie!

Programati o sedinta de analiza

Afacerea dvs. în Online

Pagini web de prezentare / landing pages, website-uri profesionale complete si complexe, magazine, platforme si shop-uri online, sisteme de blog personal si forum.

Toate proiectele noastre Web beneficiaza de un design ultramodern, sunt stabile, ruleaza pe orice sistem de operare si scaleaza perfect pe orice dispozitiv (PC / laptop / smartphone / tableta) indiferent de rezolutia ecranului acestuia. Website-uri profesionale de prezentare pentru companii, pe care va puteti promova afacerea, produsele si serviciile pe care le oferiti, portofoliul de lucrari precum si testimoniale de la clienti, galerii de imagini, datele de contact si sisteme de live chat cu clientii.

Programati o sedinta de analiza

Consultanță de specialitate

IMAWO INC este o companie orientată spre client și spre rezolvarea rapidă și eficientă a cerințelor de business
ale acestuia.

Suntem dedicati fiecarui proiect si avem solutiile potrivite pentru orice problema! Profesionalismul, viziunea pentru solutiile optime si calitatea serviciilor oferite de catre noi sunt sustinute atat prin calificarea echipei cat si prin dezvoltarea noastra continua. Pe scurt, suntem buni in ceea ce facem. Suntem dedicati fiecarui proiect, avem solutiile potrivite pentru orice problema si ne facem clientii fericiti. Va asteptam la o prima discutie pentru a analiza proiectul de care aveti nevoie. Prima sedinta de analiza este gratuita!

Programati o sedinta de analiza

Suntem aici pentru dvs.

Indiferent ca este vorba de un sistem informatic, o singura aplicatie dedicata sau un modul pentru telefoanele mobile, un website de prezentare, un magazin online sau un blog personal

De la aplicatii marunte si module specializate pentru un anumit lucru, pana la sisteme informatice complexe. Orice nevoie de informatizare are afacerea dvs, IMAWO va poate construi o aplicatie informatica dupa specificatiile dvs, proiectata sa faca exact ce va doriti.

STUDII DE CAZ

Soluții informatice pentru afaceri

Software dezvoltat la cerere, aplicatii pentru mobile, website-uri profesionale si magazine online, migrarea afacerii dvs. pe Cloud si consultanta IT de specialitate.

Oferim tuturor clienților noștri servicii gratuite de analiză pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltarea unui sistem informatic sau doar a unui modul software care să răspundă unei cerințe de afaceri.

Lăsați-ne

UN MESAJ

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.