Lucrările semnate

IMAWO INC

Suntem o companie orientată spre client și spre rezolvarea rapidă și eficientă a cerințelor de business ale acestuia. Suntem dedicati fiecarui proiect si avem solutiile potrivite pentru orice problema!

Website de prezentare

Website-ul oficial de prezentare al https://mprmanagement.eu/

Website de prezentare

Website-ul oficial de prezentare al https://camimotorca.com/

Veaguard Business Suite

Veaguard Business Suite este sistemul informatic disponibil pentru Windows și Android care eficientizează 100% procesul de comenzi atât pentru clienții Veaguard Glass cât și pentru companie.

Astfel este automatizată toate partea de gestionare a comenzilor, de la centralizare până la raportare. De asemenea aplicatia informatică ajută clientul să își urmărească în mod constant comanda și să își calculeze foarte precis costurile finale.

Website de prezentare

Website-ul oficial de prezentare al https://iuliatoth.ro/

IMAWO Business Suite

Suntem aici cu o soluție rapidă și eficientă de a crea și gestiona Ofertele! Cum ar fi să încercați ceva nou și diferit? Este vorba despre o aplicație gândita special pentru crearea de Oferte.

Intuitivă si ușor de folosit, vă permite crearea, modificarea, vizualizarea, exportul in PDF și evidența centralizată a tuturor ofertelor. Aplicatia noastra permite crearea ofertelor, completarea datelor generale ale ofertei, adaugarea si modificarea produselor pe oferta, stergerea produselor de pe oferta si reorganizarea prin drag & drop a ordinii produselor de pe oferta in cadrul aceleasi categorii.

Platforma e-learning

Platforma online pentru e-learning a scolii de muzica Boban Instrumental Melody: https://aes-bim.ro/

Website de prezentare

Website-ul oficial de prezentare al http://cristiacornea.ro/

Vesaterm Business Suite

Ne-am ocupat integral de dezvoltarea sistemului informatic integrat pentru Vesaterm.

Modulele sistemului adreseaza generarea, managementul si evidenta centralizata a ofertelor, clonarea ofertelor, ofertarea rapida prin sabloane predefinite, evidenta necesarului de materiale si livrarii materialelor la client pe masura ce se executa lucrarea, devizul final de lucrare si analiza rentabilitatii financiare pentru fiecare lucrare.

Pensiunea Gasthaus Grindeshti

Aceasta aplicatie a fost conceputa cu scopul de a va oferi informatii cat mai detaliate despre noi, pensiunea Gasthaus Grindeshti, informatii legate de serviciile de care puteti sa beneficiati in momentul in care deveniti oaspetele nostru, informatii despre o parte din locurile care merita vizitate in judetul Caras Severin, informatii despre persoanale/societatile care au contribuit si datorita carora exista si functioneaza Gasthaus Grindeshti.

Suntem aici pentru dvs.

Profesionalismul, viziunea pentru solutiile optime si calitatea serviciilor oferite de catre noi sunt sustinute atat prin calificarea echipei cat si prin dezvoltarea noastra continua.

De la aplicatii marunte si module specializate pentru un anumit lucru, pana la sisteme informatice complexe. Orice nevoie de informatizare are afacerea dvs, IMAWO va poate construi o aplicatie informatica dupa specificatiile dvs, proiectata sa faca exact ce va doriti.

Lăsați-ne

UN MESAJ

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.